Boek Drijfveren

Tja Corona, je frustreert, maar je inspireert ook. De vrijgekomen tijd biedt een mooie gelegenheid om na 10 jaar Teamontwikkeling en Drijfverenwandelingen eindelijk dat bijbehorende boek te schrijven.

De werktitel luidt Drijfveren: Motivatie en Magie aan de Diepenring. Het is een boek over motivatie, magischer dan een management- of zelfhulpboek, realistischer dan een sprookje en veel groter dan Groningen. 

Ga naar de Diepenringwinkel om het boek te bestellen, mee te lopen met de Drijfverenwandeling van 7 juni of 23 augustus of anderszins te steunen.

UPDATE (28 mei) In de voorinschrijving zijn reeds 50 exemplaren verkocht.

Met #abbring #aletta #alib #alva #basjanader #benferinga #blotebet #beno #bono #bowie #brood #covey #ede #fortuyn #freek #henrythreadgill #kimfeenstra #kraantje #lubach #maslov #mendini #remkoolhaas #ritchieblackmore #robben #tavenier #ubbo #wubbo e.v.a.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Altijd mensen die kansen zien in tijden van ellende! Mooi project. Ik teken al vast in voor een boek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *