Diepenring Drijfveren Boek

Tja Corona, je maakt slachtoffers, maar je biedt ook mooie kansen. Bijna alle Tweelinck afspraken zijn geannuleerd. Dat is… een prachtige gelegenheid om na 10 jaar Drijfverenwandelingen eindelijk dat bijbehorende boek te schrijven.

De werktitel luidt Dit is geen stad: Diepenring Groningen. Het is een boek over gedrevenheid. Magischer dan een management- of zelfhulpboek, realistischer dan een sprookje en veel groter dan Groningen. 

Ga naar de Diepenringwinkel om het boek te bestellen, mee te lopen met een van de aanstaande Drijfverenwandelingen of anderszins te steunen.

Met #abbring #aletta #alib #alva #benferinga #blotebet #beno #bono #brood #ede #fortuyn #freek #henrythreadgill #kimfeenstra #kraantje #lubach #mendini #koolhaas #ritchieblackmore #robben #ubbo #wubbo e.v.a.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *