Verbinding en veerkracht

Tweelinck zorgt voor verbinding en veerkracht. Zoals in maart bij University College Groningen. Na twee jaar digitaal werken gingen de medewerkers op zoek naar een gezamenlijke reset. Die hebben ze gevonden met Perfect uit Balans, de workshop voor mensen die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Drie vragen staan centraal. Wat houdt ons bezig? Wie zijn wij? Waar ligt onze verbinding? Het resultaat is een waarderend portret (incl. foto) van ieder teamlid. Wat houdt jou bezig? Wie ben jij? Waar ligt de verbinding met mij en andere collega’s? Het portret is gemaakt door een collega en verrijkt door de anderen (incl. het teamlid zelf). Zoals gehoopt namen de verbinding en de veerkracht binnen de groep met iedere presentatie toe. We hebben elkaar beter leren kennen, en weten hoe we elkaar in werk en leven kunnen steunen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.