Teamblokken

De dienstverlening staat en het team draait. Iedereen is druk en toch moeten we verder. Er zijn nieuwe ontwikkelingen. Er is oud zeer. We hebben op onze tenen gelopen en toch moeten we bedrijfsvoering stroomlijnen, nieuwe klanten winnen, etc. Maar hoe? Het team is verdeeld. De helft pleit voor ‘inhoudelijke keuzes en heldere afspraken’. De andere helft wil ‘investeren in mensen en team’. Beide is nodig, maar waar haal je de tijd vandaan?

Tweelinck Teamblokken combineren de kracht van designteams en teambuilding. De basis is een teamdag met 3 blokken rond de thema’s individu (IK), inhoud (HET) en team (WIJ). Iedereen wordt uitgedaagd om verder te bouwen aan team en werk. Voor het tweede blok wordt een inhoudelijk vraagstuk gekozen bijvoorbeeld rond producten of werkwijze. De blokken kunnen tevens tot een traject gecombineerd worden (met de teamdag als aftrap).

   Tweelinck Teamblokken vormen in combinatie met de andere Freelincks de basis voor een vruchtbare teamdag. Heb je geen tijd om dat allemaal uit te werken, dan kun je natuurlijk ook Tweelinck inschakelen. Door de standaard opzet blijven de kosten beperkt. Een heldere intake zorgt voor de juiste inpassing in jullie situatie. Voor meer informatie, lees de flyer.