Drijfverenwandeling

In 2019 zijn er open Drijfverenwandelingen op 12 mei, 16 juni, 14 juli en 1 september (14:30 – 17:00 uur). Recent liepen we (besloten) met Provincie Groningen, Sweco, Hanzehogeschool en NDC Mediagroep.

De Diepenring is een magische grachtengordel. Sinds mensenheugenis trekt ze bijzondere mensen van over de hele wereld (van Bono tot Bowie) naar Groningen. Ons daarbij beschermend tegen al te opdringerig volk (zoals Bommen Berend en Hertog Alva). Ook Herman Brood, Pim Fortuyn, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Aletta Jacobs, Ben Feringa en Arjen Robben lieten er hun sporen achter. Kortom, de Diepenring het is de ultieme plek voor ‘mensen met een missie’.

De Drijfverenwandeling is een alternatieve stadswandeling. Ga op stap met gids Paul Passchier (Tweelinck) en ontdek het casino van Herman, het huis van Pim, de roeiboot van Wubbo en de rechtbank van Kim. Treed in de voetsporen van deze en vele andere bijzondere bezoekers. Ontdek hun drijfveren en die van jezelf. Ga je voor het succes van Robben, de macht van Fortuyn of de duurzaamheid van Ockels?

Er zijn open wandelingen op zondag 12 mei, 16 juni, 14 juli en 1 september. De start is om 14:30 uur bij het Peerd van Ome Loeks op het Stationsplein. Rond 17:00 uur eindigen we met een gezamenlijke verfrissing aan het Zuiderdiep. De kosten bedragen 15 euro (inclusief verfrissing).

Ook kun je collega’s, partner en klanten uitnodigen voor een besloten wandeling. De zeer interactieve wandeling is naar wens in te kleuren met thema’s zoals samenwerken, ondernemerschap, motivatie, innovatie en leiderschap. Voor meer informatie, mail met diepenring@tweelinck.nl.