Drijfverenwandeling

In december gaan we met Alfa-college. Eerder dit jaar liepen we met Lefier, Actium, Provincie
Groningen en Sweco. De volgende open Drijfverenwandeling is in het voorjaar van 2020.

Leer elkaar en jezelf beter kennen aan de Diepenring. Paul Passchier voert je langs de bijzondere plekken en personen van de Groninger grachtengordel. Loop mee of organiseer een Drijfverenwandeling met je team.

De Diepenring is een magische grachtengordel. Sinds mensenheugenis trekt ze bijzondere mensen van over de hele wereld (van Bono tot Bowie) naar Groningen. Ons daarbij beschermend tegen al te opdringerig volk (zoals Bommen Berend en Hertog Alva). Ook Herman Brood, Pim Fortuyn, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Aletta Jacobs, Ben Feringa en Arjen Robben lieten er hun sporen achter. Kortom, de Diepenring het is de ultieme plek voor ‘mensen met een missie’.

De Drijfverenwandeling is een alternatieve stadswandeling. Ga op stap met gids Paul Passchier (Tweelinck) en ontdek het casino van Herman, het huis van Pim, het mirakel van Bas Jan en de rechtbank van Kim. Treed in de voetsporen van deze en vele andere bijzondere bezoekers. Ontdek hun drijfveren en die van jezelf. Ga je voor het succes van Robben, de macht van Fortuyn of de duurzaamheid van Ockels?

De volgende open wandeling is in het voorjaar van 2020. De start is om 14:30 uur bij het Peerd van Ome Loeks op het Stationsplein. Rond 17:00 uur eindigen we met een gezamenlijke verfrissing aan het Zuiderdiep. De kosten bedragen 15 euro (inclusief verfrissing).

Ook kun je collega’s, partner en klanten uitnodigen voor een besloten wandeling. De zeer interactieve wandeling is naar wens in te kleuren met thema’s zoals samenwerken, ondernemerschap, motivatie, innovatie en leiderschap. Voor meer informatie, mail met diepenring@tweelinck.nl.