Drijfverenwandeling

Wat drijft ons? Leer elkaar en jezelf beter kennen aan de Diepenring. Paul Passchier voert je langs de bijzondere plekken en personen van de Groninger grachtengordel. Loop mee of organiseer een Drijfverenwandeling met je team.

Haak aan bij de open drijfverenwandeling van 23 augustus of organiseer er een met jouw team
zoals eerder Martini Ziekenhuis, Lefier, Provincie en Gemeente Groningen e.v.a.

De Diepenring is een magische grachtengordel. Sinds mensenheugenis trekt ze bijzondere mensen van over de hele wereld (van Bono tot Bowie) naar Groningen. Ons daarbij beschermend tegen al te opdringerig volk (zoals Bommen Berend en Hertog Alva). Ook Herman Brood, Pim Fortuyn, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Aletta Jacobs, Ben Feringa, Arjen Robben en Ali B lieten er hun sporen achter. Kortom, de Diepenring is de ultieme plek voor ‘mensen met een missie’.

De Drijfverenwandeling is een alternatieve stadswandeling. Ga op stap met gids Paul Passchier (Tweelinck) en ontdek het casino van Herman, het huis van Pim, het mirakel van Bas Jan, Huize Tavenier en de rechtbank van Kim. Treed in de voetsporen van deze en andere bijzondere bezoekers. Ontdek hun drijfveren en die van jezelf. Ga je voor het succes van Robben, de macht van Fortuyn of de duurzaamheid van Ockels?

Op zondag 7 juni en 23 augustus 2020 kun je meelopen met een open wandeling. De start is om 14:30 uur bij het Peerd van Ome Loeks op het Stationsplein. Rond 17:00 uur eindigen we met een gezamenlijke verfrissing aan het Zuiderdiep. De kosten bedragen 15 euro (inclusief verfrissing).

Ook kun je collega’s, partner en klanten uitnodigen voor een besloten wandeling. De zeer interactieve wandeling is naar wens in te kleuren met thema’s zoals samenwerken, ondernemerschap, motivatie, innovatie en leiderschap. Voor meer informatie, mail met diepenring@tweelinck.nl.

Zin om even voor te genieten met de helden de Diepering? Bekijk de video’s.

Geïnteresseerd in het te publiceren boek over de Diepenring? Bekijk de promo.