Drijfverenwandeling

Recent liepen we (besloten) met Provincie Groningen, Sweco, Kiwanis, Hanzehogeschool en NDC Mediagroep. De volgende open Drijfverenwandelingen is op 1 september (14:30 – 17:00 uur).

Loop 1 september de enige echte wandeling over de zin van het leven. Laat je meevoeren over de Diepenring met haar bezielde bezoekers en vind je eigen koers.

De Diepenring is een magische grachtengordel. Sinds mensenheugenis trekt ze bijzondere mensen van over de hele wereld (van Bono tot Bowie) naar Groningen. Ons daarbij beschermend tegen al te opdringerig volk (zoals Bommen Berend en Hertog Alva). Ook Herman Brood, Pim Fortuyn, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Aletta Jacobs, Ben Feringa en Arjen Robben lieten er hun sporen achter. Kortom, de Diepenring het is de ultieme plek voor ‘mensen met een missie’.

De Drijfverenwandeling is een alternatieve stadswandeling. Ga op stap met gids Paul Passchier (Tweelinck) en ontdek het casino van Herman, het huis van Pim, het mirakel van Bas Jan en de rechtbank van Kim. Treed in de voetsporen van deze en vele andere bijzondere bezoekers. Ontdek hun drijfveren en die van jezelf. Ga je voor het succes van Robben, de macht van Fortuyn of de duurzaamheid van Ockels?

De volgende open wandeling is zondag 1 september. De start is om 14:30 uur bij het Peerd van Ome Loeks op het Stationsplein. Rond 17:00 uur eindigen we met een gezamenlijke verfrissing aan het Zuiderdiep. De kosten bedragen 15 euro (inclusief verfrissing).

Ook kun je collega’s, partner en klanten uitnodigen voor een besloten wandeling. De zeer interactieve wandeling is naar wens in te kleuren met thema’s zoals samenwerken, ondernemerschap, motivatie, innovatie en leiderschap. Voor meer informatie, mail met diepenring@tweelinck.nl.