Business Game

Werk is een serieuze aangelegenheid. Toch is het leerzaam om er eens een potje van te maken. Ruim baan voor de spelende mens met het Tweelinck [Business Game]. Er is een vraag van een klant. De tijd gaat lopen. Wie pakt het op? Jij of ik? Er komen nog meer klanten. Wat doen we? Wie houdt overzicht? Het werk stapelt zich op en er komen klachten. En wat doen we nu? Wat wil het management? Teamleden worden ziek. Kunnen we dit nog aan? Vind ik mijn werk nog wel leuk? En nu kondigt de directie ook nog bezuinigingen aan…   

Met het Business Game worden in korte tijd realistische werksituaties nagebootst. Het doel is de samenwerking te testen en verbeteren aan de hand van concrete en gemeenschappelijke voorbeelden. Na het spel is er de nabespreking. Wat hebben we gezien en welke spelregels moeten we opfrissen? Moeten we ons meer richten op verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen geven, lef tonen of toch nog iets anders? En dat nemen we dan weer mee naar de werkvloer. Daar willen we er geen potje van maken. Werk is tenslotte een serieuze aangelegenheid!

De grootste game organiseerde we voor Menzis Marketing in Zwolle met 50 marketeers, specialisten, managers en directieleden. Het werd met toewijding gespeeld… en met enthousiasme ontvangen! Ook belangstelling? Mail naar businessgame@tweelinck.nl.