Perfect uit Balans

[Perfect uit Balans] is een praktische training voor persoonlijke ontwikkeling en vruchtbare samenwerking. Het doel is het beter benutten van professionele en persoonlijke tegenpolen. 

Mensen zijn zo goed in samenwerken dat we er meestal niet bij stilstaan. De één heeft een goed idee en de ander weet het te realiseren. De één is een ster voor publiek en de ander helpt de boodschap scherp te krijgen. We helpen elkaar met onze verschillen. Helaas worden ze niet altijd productief gemaakt. Als de één de ander eigenwijs vindt bijvoorbeeld, of onzorgvuldig, dominant, etc. Sommige mensen vinden elkaar zo ‘verschillend’ dat samenwerken niet eens bij ze opkomt. En dat is jammer. Want de historie bewijst dat juist tegenpolen tot uitzonderlijke resultaten komen.

De training Perfect uit Balans daagt je uit de potentie van jouw tegenpolen te onderzoeken en realiseren. De resultaten zijn meer inzicht, plezier en productieve werkrelaties. De training is breed inzetbaar. Voor grote en kleine groepen. Voor leuke en lastige tegenpolen. Voor mensen die elkaar niet, net of al (veel te) lang kennen. Recente toepassingen zijn Nijestee, VO-netwerkLentis, Politie, RUG, Weekendschool en de NHL. Tevens bestaat de mogelijkheid de training en proeverijen met open inschrijving te volgen. Voor data en prijzen, zie Training en proeverijen. Voor meer informatie, download de PuBflyer of nodig alvast iemand uit voor de ludieke PuBtest.