Perfect uit Balans

[Perfect uit Balans] is een workshop voor persoonlijke ontwikkeling en vruchtbare samenwerking. Het doel is het beter benutten van professionele en persoonlijke tegenpolen. 

We zijn zo goed in samenwerken dat we er meestal niet bij stilstaan. Iemand heeft een goed idee en iemand anders weet het te realiseren. De één is een ster voor publiek en de ander helpt de boodschap scherp te krijgen. We helpen elkaar met onze verschillen. Meestal, maar niet altijd. Als de één de ander eigenwijs vindt bijvoorbeeld, of slordig, dominant, etc. Sommige mensen vinden elkaar ‘zo verschillend’ dat samenwerken niet eens bij ze opkomt. En dat is jammer. Want de historie bewijst dat juist tegenpolen tot uitzonderlijke resultaten komen.

De training Perfect uit Balans daagt je uit de potentie van jou en je tegenpolen te onderzoeken. De resultaten zijn inzicht, plezier en productieve werkrelaties. De training is breed inzetbaar. Voor grote en kleine groepen. Voor inspirerende en lastige tegenpolen. Voor mensen die elkaar niet, net of al (veel te) lang kennen.

Recente toepassingen zijn Alfa-college, Nijestee, Netwerk Voortgezet Onderwijs, Lentis, Politie, RUG en Stadjers Hand in Hand. Voor meer informatie download de PuBflyer, nodig alvast iemand uit voor de ludieke PuBtest of laat Tweelinck een PuBquiz organiseren.