Teambuilding

We zoeken een impuls voor de volgende stap… 

Succesvolle teams houden de zaag scherp. Worden onze klanten goed bediend? Voelen wij ons uitgedaagd? Ben ik nog tevreden? Niet alleen omdat alles beter moet, maar ook om stil te staan bij wat gewoon prima of boven verwachting loopt. Terugkijken en samen analyseren waarom het team is wat het is, waarom het doet wat het doet, en hoe de individuen daaraan bijdragen. Vooruitkijken ook. Door nieuwe ontwikkelingen of uitdagingen te bespreken en op te pakken.

Ook willen we er eens helemaal uit zijn. Omdat je ver van het dagelijkse werk toch tot een beter gesprek komt. Zo midden in de stad of juist ver weg in de provincie. In de inspirerende omgeving van een gerenoveerde borg of fabriek of juist een hypermoderne locatie. Met natuurlijk altijd de buitenlucht binnen handbereik voor de broodnodige activiteit.

Tweelinck ontwerpt teambuilding en voert uit. Daarbij zoekt ze samen met het team naar de juiste balans tussen de drie grote thema’s HET (werk), WIJ (als groep) en IK (als individu). De insteek daarbij is een combinatie van SCHERPTE en PLEZIER… met als RESULTAAT een impuls voor de volgende stap.