Op expeditie met Martini en UMCG

Naar buiten voor een gezond perspectief op het werk

Voor een gezond perspectief op het dagelijkse werk moeten mensen op gezette tijden het kantoor uit. Tweelinck neemt teams mee naar buiten. Letterlijk. De straat op. Voor een intensieve tocht vol impulsen: de expeditie.

   Het eigen kantoor is start- en aankomstplaats. In overleg wordt een rode draad afgesproken. Welke doelen en resultaten willen we behalen vandaag? Betere samenwerking? Hogere productiviteit? Elkaar beter leren kennen of iets anders? Nadat er richting gekozen is wordt iedereen tot mede-eigenaar gemaakt en gestimuleerd (ook) eigen impulsen te brengen.

Op 28 augustus besloot een stafteam van het Martini Ziekenhuis dat het over onderscheidend vermogen moest gaan en ging aan de slag met ‘gelukskoekjes’, ‘klantinterviews’, ‘s(t)elfies’ en ‘duogesprekken’. Op 1 oktober gaan we met een ICT-team van het UMCG op expeditie. De rode draad is natuurlijk nog een verrassing maar het kan zomaar zijn dat we met ‘proeverijen’, ‘sportieve uitdagingen’ of ‘one minute pitches’ te maken krijgen. Ondertussen genietend van de stad, de wandeling en elkaar. Willen jullie ook? Mail expeditie@tweeelinck.nl.