PuBquiz

Nieuws: Recent organiseerden we de PuBquiz voor de afdeling Bestuurszaken van de Provincie Groningen

Op zoek naar iets leuks en uitdagends voor jouw team? Organiseer een pubquiz. Op zoek naar iets leuks en uitdagends met impact? Doe de Perfect uit Balans [PuBquiz]. Het onderwerp zijn jullie namelijk zelf.

Wat is Adele’s grootste hit? Welke collega is gek op dit lied? 
Wie heeft naast het werk nog een eigen bedrijf?
Hoe heet het laatste boek van Rutger Bregman? Voor wie is hij een bron van inspiratie?
Wie is altijd als eerste op kantoor?
Welke eigenschappen waarderen we in elkaar? En welke niet?
Wie is ooit een jaar met een camper door Zuid-Amerika getrokken?
Wat staat er nog op onze bucketlist? 

Zomaar wat vragen die voorbij kunnen komen. Welke precies, dat bepalen jullie zelf. Vooraf vragen we iedere deelnemer in een elektronische enquĂȘte (bekijk een voorbeeld) naar leuke persoonlijke (niet geheime) wetenswaardigheden (bijv. wie is jouw grote inspiratiebron?). De PuBquiz wordt samengesteld op basis van deze input en door de quizmaster met behulp van Mentimeter gepresenteerd. Deelnemers spelen voor zichzelf of in teams en antwoorden met hun smartphones. Voor een online quiz kan MS Teams (inclusief break-out rooms) ingezet worden.

Recent organiseerden we de PuBquiz voor de ICT-afdeling van Provincie Groningen (online), het management team van Drenthe College (online), de huisartsen van Gezondheidscentrum Lewenborg, de docenten van de Pedagogische Academie (Hanzehogeschool), het management team van gemeente Den Helder, de docenten van de opleiding HRM (Hanzehogeschool), de ICT-afdeling van de RuG, hulpverleners van WIJ, milieu- en arbo-specialisten van de RuG en de managers van Provincie Groningen.

Het resultaat is een leuke, uitdagende pubquiz met impact, inclusief PuBbokaalAfspeellijst en Poster, waarover nog lang nagepraat zal worden. Voor meer informatie, e-mail met pubquiz@tweelinck.nl.