Verbinding en richting

Heerlijk om weer buiten te zijn. Met vrienden, collega’s en klanten. In beweging. Wandelend langs de Diepenring. Soms draait het om kennismaking of hernieuwde verbinding zoals recent met de alumni van Geneeskunde (RuG), de adviseurs van Kessels & Smit en de directeuren van AOC Terra. Steeds vaker ook zwerven we er rond om motivatie en richting. Een zelfsturend team van BuurtzorgT kwam om uitbreidingsplannen te bespreken, de inkopers van Sociaal Domein Frysl├ón zochten een nieuwe invulling van hun relatie met externe partners, de communicatiemedewerkers van Gemeente Groningen voerden er hun jaargesprekken, en voor het MT van Ambulancezorg (UMCG) draaide het om verbindend leiderschap. In het najaar gaan we met 50 eerstejaars van het Alfa-college, 25 vrijwilligers van het Floreshuis en 12 trainees van VONK op zoek naar ‘wat je wil en waar je goed in bent’. Waar je ook voor komt, aan de Diepenring vind je altijd wat je zoekt. En meer. Met de magie van het Diepenring Kompas en/of Paul Passchier van Tweelinck als gids. Tot ziens aan de grachtengordel van Groningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.